Hobby Horses

Welkom bij de Hobby Horse Club Rosmalen! Vragen? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

HobbyHorse evenement op nader te bepalen datum  2024 in Rosmalen

Op nader te bepalen 2024 organiseert Ruitersport Vereniging Rosmalen een indoor Hobby Horse evenement in de Roshoeve (Kruisstraat 2). Tijdens dit leuke gezinsuitje kun je genieten van kinderen die met hun HobbyHorse (stokpaardje) wedstrijden dressuur, springen, barrelrace en een verkleedparade rijden. Toegang en parkeren is gratis voor toeschouwers.

Meedoen is natuurlijk nóg leuker! Kom en beleef een onvergetelijke HobbyHorsedag! Doe mee aan spannende activiteiten met jouw favoriete HobbyHorse en geniet van een dag vol plezier. Ontdek onze kraampjes vol leuke verrassingen en geniet van smakelijke lekkernijen. Breng je familie en vrienden mee om je aan te moedigen. Mis het niet!

Vind je het spannend? Neem contact op! We stellen je helemaal gerust en zorgen ervoor dat jij een superleuke dag hebt!

Geen Hobby Horse? Géén probleem! Je kunt een Hobby Horse lenen!

Iedere deelnemer wint een prijs! 

Het programma (workshops zijn gratis voor alle deelnemers)
10.00 Opening en uitleg voor alle deelnemers
10.30 Dressuur  Proef tm 10 jaar    Proef vanaf 10 jaar    Proef Grand Prix voor gevorderden
10.30 Workshop rozetten knutselen met Oma Trees van La Mini Dress (deze neem je mee naar huis!)
12.30 Lunchpauze en workshop touwhalster knopen met Bianca (van gekleurd strotouw, deze neem je mee naar huis!)
13.00 Barrel race
13.45 Springchallenge (Chase Me Charlie) en Workshop vliegenmasker van leer maken met Bianca (deze neem je mee naar huis!)
14.30 Springparcours Springparcours Hobby Horse filmpje  Springparcours Hobby Horse
16.00 Verkleedparade 
16.45 Loterij (door deelname heb je automatisch een lootje en maak je kans op mooie gesponsorde hobbyhorsespulletjes door oa Unieke Knotbanden en HobbyHorseHalsters By Tamara!) en prijsuitreiking van alle rubrieken met ereronde

Locatie: De Roshoeve, Kruisstraat 2 in Rosmalen
Parkeren is gratis. Er is voldoende parkeergelegenheid voor auto's en fietsen op ons terrein. 

Vragen? Neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Veelgestelde vragen:

Ik vind het spannend. Wat nu? Het komt allemaal goed! We stellen je op je gemak. José is zelf moeder van een hobbyhorsekind en is in de kantine aanwezig voor alle vragen en om je op je gemak te stellen.

Zijn er prijzen te winnen? Ja. In elke rubriek zijn prijzen en bekers te winnen. Alle deelnemers zijn bij ons winnaars en iedereen wint sowieso een prijs!

Hoeveel kost het? Omdat we er een belevenis voor de hele dag van maken, vragen we één bedrag (25 euro per deelnemer of 30 euro inclusief consumptiebon) voor de gehele experience. Je mag daarvoor aan alle rubrieken en workshops meedoen. Jij bepaalt zelf waar je wel of niet aan meedoet. Alles mag, niets moet! Toeschouwers zijn gratis, maar kunnen niet meedoen aan de workshops. 

Waar en hoe laat moet ik me melden? Je wordt om 10.00u verwacht op De Roshoeve, Kruisstraat 2 in Rosmalen. Je parkeert je fiets of auto op ons terrein en loopt naar binnen. Je loopt de kantine binnen en rechts achter de bar zit het secretariaat. Daar meld je je aan en betaal je het inschrijfgeld contant of via pin. Kyra en Esmee van het secretariaat zijn superlief en je kunt al je vragen aan hun stellen. Volg ze ook op Instagram! We mailen je vlak voor het evenement de startlijst. De startlijsten hangen ook uitgeprint bij de ingang van de ring. Daarnaast hebben we een ringmeester die ervoor zorgt dat jij op tijd klaar staat voor de rubriek waar je aan meedoet. Onze ringmeesters en andere medewerkers zijn allemaal enthousiaste vrijwilligers van de onze vereniging. 

Wie leest mijn dressuurproef voor? Je mag je eigen voorlezer meenemen. Heb je geen voorlezer? Géén probleem! Een van onze teamleden leest de proeven tot 10 jaar voor en zorgt ervoor dat je je proef goed kan rijden. Kyra leest de proeven vanaf 10 en en de Grand Prix voor gevorderden voor. Zij is zelf een topruiter en helpt jou je proef door! Als ze ziet dat je iets niet helemaal lijkt te snappen zal ze de tekst van de proef herhalen. Andere teamleden  jureren de proef en zijn super chill. Je kunt alvast oefenen: Proef tm 10 jaar    Proef vanaf 10 jaar    Proef Grand Prix voor gevorderden

Wat is een barrel race? Dat is een wedstrijd waarbij je net als echte cowboys zo snel mogelijk om drie tonnen heen rijdt met je hobby horse. We leggen je eerst uit wat de bedoeling is en je loopt de route een paar keer met Benthe door. 

Hoe weet ik hoe ik mijn springparcours moet rijden? Ook hier: geen zorgen! Je loopt je parcours eerst samen met het teamlid en zij legt je uit wat de bedoeling is. Je kunt alvast in je hoofd oefenen: Springparcours Hobby Horse filmpje  Springparcours Hobby Horse

Wat is de springchallenge (Chase Me Charlie)? Dat is een springwedstrijd waarbij je over één hindernis springt. De balk gaat telkens een stukje hoger. Uiteindelijk zijn er een aantal deelnemers die over het hoogste balkje kunnen en die winnen een prijs. 

Wat kan ik verwachten van de verkleedparade? Tijdens de verkleedparade mag jij met je hobby horse verkleed een parade rijden. We zetten een gezellig muziekje aan. Er is een jury die bekijkt welke combinaties er het meest origineel of gewoon supermooi uitzien. Er is geen thema. Je mag jezelf en je hobby horse creatief als mogelijk verkleden. Of niet. Dan kijk je lekker naar alle andere deelnemers en moedig je die aan. 

Wat kan ik verwachten van de loterij? Aan het begin van de dag krijg je na het betalen van je inschrijfgeld een lootje. Tijdens de loterij doe je automatisch mee met dit lootje. We verloten mooie hobby horse spulletjes. Zie foto's hieronder. 

Wat kan ik verwachten van de prijsuitreiking? Tijdens de prijsuitreiking maken we de winnaars van de verschillende rubrieken bekend en reiken we prijzen uit. De eerste prijs is een heuse trofee in elke rubriek. Wij vinden alle deelnemers winnaars en daarom krijgt iedereen een prijs! Na de prijsuitreiking doen we natuurlijk een traditionele ereronde op de Radetzky Mars!

Welke workshops en andere activiteiten kan ik verwachten? Als deelnemer mag je gratis meedoen aan verschillende workshops en andere activiteiten. Je gaat een rozet maken van cupcakevormpjes, een touwhalster knopen van strotouw, een vliegenmasker van echt leer maken en verschillende spelletjes doen. Je mag meedoen, je moet niets. 

Kan ik eten en drinken kopen? Ja. Onze kantine is geopend. Je kunt allerlei drankjes, snacks en snoep kopen. Je kunt contact of met pin afrekenen. 

Is de hobbyhorsedag binnen? Ja. Deze editie is een indoor evenement. We hebben een grote rijhal waar de wedstrijden zijn en een kleine rijhal waar je tussendoor kunt oefenen en samen lol kunt beleven.

Zijn er ook standjes? Ja. Er zijn verschillende kraampjes met interessante spulletjes voor jou en je hobby horse aanwezig. 

Hopelijk zien we je snel? Wij hebben er zin in!

 

Sponsoren:

Interesse in sponsorig? Neem contact op! Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Onze grote dank voor het promoten van dit evenement aan:
Rivierenland Radio

Den Bosch Region

Kidsproof Den Bosch

Dagjeweg

Uitzinnig

 hobby horses waterbak eigen fotp

 

 

Ruitersport Vereniging Rosmalen

rvrosm_logo.png